Et smil tager et øjeblik, men mindet om det varer evigt

Bride
Dr Anna Sarzynska

VI SKABER

SMUKKE BRYLLUP SMILER

 

 

 

 
Polski English Norsk Dansk Svenska
 
 

Home
Smile Team
Meet the Smile Team
Tour the clinic
Dental Lab
Smile Design
Introduction
Aesthetic Principles
Personality
Smile Makeover
Cosmetic Dentistry
Smile Makeover
Painless Treatment
Teeth Whitening »
Orthodontics
Bonding
Cosmetic Contouring
White Fillings/Inlays
Porcelain Veneers »
Crowns
Teeth replacement
Dental Bridge
Cosmetic Dentures
Dental Implants
Smile Gallery
Prices & Warranties
Travel
Checklist
About Gdansk
Activities
Flights
Hotels
Contact us
Contact
Ask our dentist
Free consultation
Request a callback
Our Guest Book
 

 

Få et strålende smukt smil til din bryllupsdag: Planlæg en ’smile-makeover’

Du har planlagt dit bryllup ned til mindste detalje. Du har bestilt tid ved frisøren. Du har valgt en smuk brudekjole, blomster, bryllupskage og kirke. Du har besluttet, hvem der skal med til dit bryllup og invitationerne er sendt ud, men du begynder at gå i panik, når du kommer i tanke om bryllupsfotografen, specielt når han kigger på dig og siger ’smil’. For du er bange for, at dine misfarvede og ujævne tænder til evig tid vil ødelægge billederne fra den dag, der skulle være den lykkeligste i dit liv – din bryllupsdag.

For du er bange for, at dine misfarvede og ujævne tænder til evig tid vil ødelægge billederne fra den dag, der skulle være den lykkeligste i dit liv – din bryllupsdag.

Dit drømmebryllup behøver ikke at udvikle sig til et mareridt. For med moderne teknikker indenfor tandblegning, porcelænsfacader og en række andre tandkosmetiske behandlinger, er dit ’drømmesmil’ indenfor rækkevidde.

”Hvis du mener, at dit smil vil ødelægge dit brudebillede eller dit selvværd, så er dit bryllup den helt rigtige anledning til at få foretaget en ‘makeover’ af dit smil”, lyder det fra ekspert i æstetisk tandpleje, Anna Sarzynska, grundlæggeren af Anna Dental Clinic i Gdansk. Dr. Sarzynska har en master i tandprotese-behandling og er akkrediteret medlem af British Academy of Cosmetic Dentistry (BACD).”

Uanset hvad der er galt med dit smil, kan en kosmetisk tandlæge med stor sandsynlighed gøre noget for at forbedre dit smil op til den dag, du skal giftes. Dr. Sarzynska tilbyder et skræddersyet ’smile-makeover’ forløb, der garanteret vil få dig til at stråle og give dig et smil fyldt med selvtillid på din bryllupsdag.

“Vi anbefaler, at du besøger os tre måneder før din store dag, således at der er tilstrækkelig tid til eventuelt at behandle tænder, tandkød og skabe dit perfekte smil. Hvis du vælger et tidspunkt, der ligger for tæt på dagen og der opstår nogle uforudsete problemer under behandlingen, så giver det en meget lille margen til at ændre forløbet, understreger æstetisk tandlæge Anna Sarzynska. ”Vi råder dig til at begynde på din kosmetiske tandbehandling så tidligt som muligt for at sikre, at alt bliver udført optimalt, og for at give dig selv tid til at nyde og vænne dig til dit nye smil”.

“De fleste ønsker sig et hvidere smil, så tandblegning er en af de behandlinger vi i høj grad udfører i forbindelse med bryllupsforberedelser, fortæller tandlæge Sarzynska. I dag er der en lang række tandblegningsmidler- og metoder til rådighed, siger Sarzynska og fortsætter: ” Jo mørkere dine tænder er, jo kraftigere tandblegning er der behov for. Hvis du har pæne, hvide og jævne tænder og generelt er tilfreds med farven, kan du sandsynligvis nøjes med et tandblegningssæt, som kan købes i håndkøb og som er gode, hvis du bare har behov for en lille opfriskning af farven på dine tænder. Har du derimod betydelige misfarvninger eller misfarvninger på siden af tænderne, vil du næppe kunne opnå det ønskede og tilstrækkelige resultat med disse tandblegningssæt” forklarer tandlæge Sarzynska.

”Hvis dine tænder er meget mørke og du ønsker et hurtigt resultat, er laserblegning sandsynligvis den bedste option. Laserblegning er ofte den foretrukne metode for den gruppe af mennesker, der ikke bryder sig om at skulle bruge tandskinner”.

”Tandskinner til hjemmeblegning er en dyrere behandling end laserblegning og behandlingstiden er længere, men til gengæld opnår man generelt en mere effektfuld blegning, da tænderne bliver udsat for tandblegningsgelen gennem en længere periode”, siger Sarzynska.

Kosmetiske tandlæge Anna Sarzynska 6 "Top tips" for et smukt smil

Akkurat som der findes flere tandblegningsmetoder, således er der også en række valgmuligheder, når man ønsker kosmetisk tandbehandling af brækkede, knækkede, revnede eller ’plettede’ tænder, forklarer Dr. Sarzynska.

Bonding: også kaldet komposit-limning på dansk, vil typisk være den metode man vælger at begynde med.

Bonding kan forbedre udseendet af tænder, der er knækkede, revnede, plettede og kan endvidere benyttes, til at fylde mindre mellemrum. I forbindelse med behandlingen ’limes’ det tand-farvede kompositmateriale på tandes overflade. ”Typisk fylder vi små mellemrum med hvidt kompositmateriale. Metoden kan lukke mindre huller og er en simpel og mild kosmetisk tandbehandlingsprocedure”, siger tandlæge Sarzynska.

Kosmetisk tandtilretning: En anden metode er kosmetisk tilretning af tanden, som kan benyttes når man ønsker at justere på mindre fejl i tandes form og udseende. Processen kaldes også tandomformning.

"Det minder en smule om neglefiling ," forklarer tandlæge Sarzynska . ” Hvis for eksempel en tand er længere eller mere spids end de andre tænder, eller måske har man knækket et lille stykke af en tand, da kan man med denne behandling genoprette tandens oprindelige udseende uden brug af bøjle eller kroner. Behandlingen er smertefri. Det føles cirka på samme måde, som når du filer dine

Porcelænsfacader: Porcelænsfacader er en anden populær metode som mange brude og brudgomme vælger, fortæller tandlæge Sarzynska. Disse tynde, specialfremstillede skaller dækker forsiden af tanden og kan desuden anvendes til en række tandkosmetiske problemer; for eksempel hvis man ønsker at dække mellemrum, skjule slidte tænder, permanent misfarvede tænder eller som har en grim form eller skævhed. Porcelænsfacader er permanente og kan holde i 10 år eller længere, afhængigt af hvor godt man passer på dem.

Kroner og broarbejde: Der hvor porcelænsfacader ikke er nok, kan kroner være en løsning. En krone består af en kappe, der er formet som en tand og som placeres oven på den tand, der ønskes restaureret. Kroner kan bruges til at genoprette formen, størrelsen og styrken på tanden og vil desuden forbedre dens udseende. Kronen dækker den del af tanden, der ligger på niveau med eller over tandkødslinjen.

Ødelagte eller manglende tænder kan restaureres ved hjælp af kroner eller broer. Er tandroden intakt, kan der placeres en krone på den synlige del over tandkødslinjen. Mangler der en tand kan man ved hjælp af en bro sikre en kunstig tand, der fastgøres til to tilstødende tænder. Udføres dette arbejde ordentligt, vil det sandsynligvis holde mindst et årti eller længere. Behandling fordrer som minimum to eller flere besøg hos tandlægen.

Implantater: Tandimplantater er en fantastisk metode til erstatning af manglende tænder. Implantater giver et permanent og naturligt-udseende resultat, som har en række fordele i forhold til alternative kosmetiske tandbehandlinger. For at opnå det optimale resultat, kræver behandlingen nøje planlægning og der skal desuden afsættes lidt længere tid. Husk at spørge os til råds om tandimplantater eventuelt er den rigtige løsning for dig, hvis du har brug for at få at få udført.

Ønsker du mere information om vores bryllupsdags ‘smile-makeover’, er du velkommen til at kontakte os og eventuelt bestille en tid til drøftelse af dine behandlingsmuligheder.

 

     
 
 
         
Cosmetic Dentistry   Before going abroad Contact us
   
Anna Dental Clinic (c) | ul. Szeroka 119/120 | 80-835 Gdansk, Polen | Telefon: +48 731 231 783 | Email: info@annadentalclinic.com


Pain-free treatment
New methods of pain free dental treatments.
Read more »

 

dr. Sarzynska on YouTube »
 
Guest book
Read what our patients say about us »